Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 9. Kedd, Emőd napja van.

Archívum - 1997 Az úszók legjobb esztendeje A fehérváriak a fõvárosi klubokat is megelõzték


Joggal lehetnek büszkék magukra a Delfin SE fiatal sportolói. A Szege den megrendezett országos ifjú sági úszóbajnokság összesített pontversenyében a 7. helyen vé geztek, s többek között a Fe rencváros, a Sport Plusz-Mahart SE, a B VSC és az egyik legjobb vidéki klub, a Szeged is mögöt tük végzett az óriási mezõny ben. A versenyen 36 klub 500 úszója vetélkedett az érmekért.
- Ezzel az eredménnyel klu bunk a legjobb bajnoki évet zár ta. Legjobban az 50 méteres hát úszásban szerepeltek a gyere kek: Decsi Eszter végzett az elsõ helyen, a szintén fehérvári Szép Edina elõtt, aki a Hullám '91 úszója. Mögötte Kokas Ági sze-rezte meg a bronzérmet, s a ne gyedik helyen is delfines, Far kas Judit végzett - közölte Dániel András, a Delfin SE ve zetõje. (Képünkön a szám díját adása látható.)
Decsi Eszter a 200 méteres vegyes úszásban is felléphetett a dobogó harmadik fokára. A gyerekek az egyéni számok többségében bejutottak a dön tõkbe, s helyezéseikkel értékes pontokat szereztek a klubnak. A váltókban is érdekeltek voltak, ahol három 5., két 6. és egy 7. helyet szereztek a versenyben.
- Külön dicséret illeti Papp Renátát, Németh Ádámot, Ma dár Bálintot, Kovács Györgyöt és Papp Gergelyt, akik a 2 évvel idõsebbek között is helytálltak -mondta Dániel András.Forrás: Fejér Megyei Hírlap