Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 19. Péntek, Huba napja van.

Archívum - 1997 Delfines sikerek, Farkas Judit évzáró bronzérme Tíz döntõs a Budapest nyílt úszóbajnokságon


Székesfehérvár (sis) - Bu dapesten rendezték meg a fõváros nyílt úszóbajnoksá gát, amelyen résztvettek a Delfin-Lászlóvill SE úszói.

Népes mezõny, összesen 30 úszóegyesület versenyzõi álltak a rajtkövekre azon a viadalon, amelyen az olimpikonokat le számítva a legjobbak indultak. Nem véletlen, hiszen a Buda pest nyílt úszóbajnokság az idõ szak felnõtt cikluszáró ver senye. Ezen a megmérettetésen a delfinesek tíz alkalommal kvalifikálták magukat a döntõbe.
A legjobb eredményt Farkas Judit érte el, a harmadik helyen végzett a 200 méteres hátúszás ban. A többi fehérvári eredmé nye: 100 méter gyors Decsi Esz ter az 5., Papp Renáta a 7.; 200 vegyes Farkas Judit a 6.; 200 méterpillangóPappa4.; 100 hát Farkas a 4.; 400 nõi gyors Decsi a 6., Papp a 8.; 100 nõi pillangó Papp a 4. 
Az utánpótlás tagjai közül rajthoz állt Madár Éva, Madár Bálint, Kovács György, Papp Gergely, Németh Ádám, Hor gos Tamás, és bár a felnõttek mezõnyében nem jutottak a döntõbe, de valamennyien javí tottak az idõeredményükönForrás: Fejér Megyei Hírlap