Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 19. Péntek, Huba napja van.

Archívum - 2006 Kijelölték a 2007. évi felnõtt, utánpótlás világversenyek úszó magyar válogatott bõ keretét Újabb nagy feladatok elõttKijelölték a 2007. évi felnõtt, utánpótlás világversenyek úszó magyar válogatott bõ keretét
Újabb nagy feladatok elõtt
2006. október. 24. kedd | Frissítve: 2007. szeptember. 14. péntek | Szerzõ: Zsohár Melinda, Kovalcsik Katalin
 
A következõ évben sem pihenhetnek a felnõttek, világbajnokság vár rájuk, s ott bizony az ideinél is keményebb dió vár a Cseh László neve által fémjelzett magyar nemzeti csapat tagjaira.
Az utánpótlás tagjaira is komoly megmérettetés vár, lesz ifjúsági Európa-bajnokság, valamint Európai ifjúsági olipmpiai fesztivál, és 2007 a debreceni rövipályás Európa-bajnoksággal búcsúzik. A Magyar Úszó Szövetség kijelölte a válogatott keretet, közülük kerülnek ki a jövõ évi viadalokon résztvevõk. A felnõtt vb-re készülõk között található Fejérbõl a Delfin-Lászlóvill SE úszója, Kerékjártó Tamás és Flaskay Mihály.Elõbbit a 200 m vegyes és a gyorsúszó számokban, utóbbit a mellúszásban veheti számításba Kiss László szövetségi kapitány. A Dunaferr SE-bõl Takács Krisztián tagja a bõ csapatnak. Az ifi Eb keretben a delfines Bordás Péter, az újvárosi Bordás Bea dolgozhat azért, hogy meghallja a kapitányi hívó szót. Az olimpiai reménységek versenyének keretébe a delfines Várdai Attila került.