Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 19. Péntek, Huba napja van.

Archívum - 2007 Arany Üst: ezüst és bronz Megyei éremszerzõk: Delfin-Lászlóvill SE és a Dunaferr-DVSI


Dunaújváros - Az Arany Üst Kupa utánpótlás úszóversenyen a megye úszó egyesületei is értek el sikereket, szereztek érmeket.

Immár 28. alkalommal gyülekeztek a Fejér megyei városban a jövõ úszói, hogy összemérjék a tudásukat. Az Arany Üst viadalon a hazai egyesületek mellett sok külföldi klub is rajthoz állította jövõbeni reménységeit, illetve külön csapatként álltak rajtkõre a magyar serdülõ válogatott tagjai.

Fejérbõl a házigazda Dunaferr-DVSI, a Delfin-Lászlóvill SE. a Hullám '91 UVE. illetve a Móri SE versenyzõi vívtak meg a nagy létszámú mezõnnyel. Mint hosszú ideje megszokott, ezúttal is magas színvonalú versenyek végén dõlt el az érmek és a helyezések sorsa. A megyei egyesületek közül két egyesület szerzett érmet, a delfinesek mérlege 2 ezüst, míg a dunaújvárosiaké két bronz.

A Delfin-Lászlóvill SE ifjú reménysége, Kiss Adél a 100 m hát és a 2(10 m hátúszásban ért másodikként a célba. A Dunafer-DVSI-ból Vízkeleti Péter 100 m mellúszásban leli harmadik, míg társa. Gyersai Deborah 200 m mellen.Forrás: Fejér Megyei Hírlap