Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 9. Kedd, Emőd napja van.

Archívum - 2009 Úszás: éremhalom EgerbõlÚszás: éremhalom Egerbõl
Eger - Bár a felnõttkorú úszók már a jövõ évi nagy versenyekre készülnek, de az utánpótlásban érintettek még versenyeznek, köztük fehérváriak is.

 
2009. október. 06. kedd | Szerzõ: Silye Sándor
 
Heves megye székhelye a hazai úszó- és vízilabdasport egyik fellegvára, utánpótlásbázisuk példaértékû. Miként a hétvégén az Agria Sprint elnevezésû országos versenyen rajtkõre álló mindkét székesfehérvári klubé is. Az országos megmérettésû viadalon nagy mezõny gyûlt össze, és a fiatalok az 50 méteres számokban mérettetek meg. A megyeszékhely mindkét egyesülete képviseltette magát, és a fehérvári úszók jó néhány dobogós helyezést értek el. Az eredmények a következõk voltak.
Delfin-Tiffer 21: a 8 évesek mezõnyében Kiss Dominik Dárius gyõzött pillangón, hátúszásban és gyorsúszásban. A 10 éves Fekete Ferenc a korosztályos bajnokságon nyert négy aranya után most bronzérmet szerzett mellen és gyorson. A 11 éves Csanádi Zsombor 2. lett háton, 3. gyorson. A 12 évesFekete Kristóf nyert mellen. Kiss Adél a 14 évnél idõsebbek közt elsõ pillangóban, második háton, harmadik mellen és gyorson.
A Hullám 91-bõl a 11 éveseknél Szalay Viktória gyõzött a mellúszásban. A 12 évesek között Sebestyén Dalma aranyos 50 mellen, ezüstérmes 50 pillangón, bronzérmes háton és gyorson.