Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 9. Kedd, Emőd napja van.

Archívum - 2010 Kiss Adél . Nagy Péter, Nagy Réka , Horváth Zoltán Bor KatalinFejér megyét hét versenyzõ képviseli az Európa-bajnokságonDelfin Tiffer 21 SE csapatából 5 öt versenyzõ öltheti magára a válogatott szerelését Nagy Péter, Nagy Réka  , Horváth Zoltán  Bor Katalin , Kiss Adél .Fejér megyét hét versenyzõ képviseli az Európa-bajnokságon
Hétfõn az úszók is elkezdik
Székesfehérvár - A budapesti úszó-Európa-bajnokság úszóküzdelmei hétfõn kezdõdnek a fõvárosban. A nagy létszámú magyar válogatottban Fejérbõl heten állnak rajthoz.

 
2010. augusztus. 07. szombat | Szerzõ: Silye Sándor
 
A megye idén eredményesebb szakosztálya, a Dunaferr-DVSI színeit Takács Krisztián és Bordás Beatrixképviseli majd az Eb-n. Mint azt Berzlánovits Éva szakvezetõ elmondta, versenyzõivel szombaton találkozik, addig mindketten otthon készülnek, lazítanak. Az utolsó közös edzéseken már csak a finomításokra összpontosítottak. Örömmel látta a szakember, hogy Takács egészen kiváló fordulókat produkált. Az edzõnõ úgy látta: Krisztián nem izgul, de biztos benne, a helyszínen ez a nyugalmi állapot változik. Öröm lehet az újvárosiaknak az a hír, hogy Takács Cseh László, Kozma Dominik és Makány Balázs társaságában tagja lesz a 4x100 m-es gyorsváltónak. Látva a csapat összetételét, nem esélytelen ez a társulat a döntõbeli szereplésre.
A megyeszékhely Delfin Tiffer 21 SE csapatából 5 öt versenyzõ öltheti magára a válogatott szerelését, és 8 számban indulnak. A legutóbbi budapesti Eb-n nagy sikert ért el a város úszósportja, Kerékjártó Tamásbronzérmet szerzett a 200 m-es vegyesúszás fináléjában. Ami Dániel András szakvezetõ mostani várakozásait illeti, helytállást remél versenyzõitõl. Konkrétabban: mindenkitõl azt várja, hogy az esztendõ fõ versenyén javítsa meg élete legjobb idõeredményét, és ha ez megtörténik, örömmel fogadja el az adott pillanatban megszületett eredményt. A legnagyobb esélye Nagy Péternek van arra, hogy akár a döntõbe jusson a 200 m-es vegyesúszásban. Nehezíti a dolgát, hogy e versenyszámban induló 3 magyar közül csak 2 juthat tovább. E szám selejtezõi kedden délelõtt kezdõdnek. Nagy Réka 200 m háton, Horváth Zoltán 50 m pillangón száll vízbe. Bor Katalin 200 m mellen, Kiss Adél 100 m pillangón áll rajthoz. Nagy Péter még 200 m háton, Horváth Zoltán 50 m mellen és 50 m gyorson indul.