Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 9. Kedd, Emőd napja van.

Archívum - 2007 Kiss Adél a 100 m hát és a 200 m hátúszásban ért másodikként a célba.Megyei éremszerzõk: Delfin-Lászlóvill SE és a Dunaferr-DVSI
Arany Üst: ezüst és bronz
Dunaújváros (sis) - Az Arany Üst Kupa utánpótlás úszóversenyen a megye úszó egyesületei is értek el sikereket, szereztek érmeket.

 
2007. április. 14. szombat | Frissítve: 2007. szeptember. 14. péntek | Szerzõ: Silye Sándor
 
Immár 28. alkalommal gyülekeztek a Fejér megyei városban a jövõ úszói, hogy összemérjék a tudásukat. Az Arany Üst viadalon a hazai egyesületek mellett sok külföldi klub is rajthoz állította jövõbeni reménységeit, illetve külön csapatként álltak rajtkõre a magyar serdülõ válogatott tagjai.
Fejérbõl a házigazda Dunaferr-DVSI, a Delfin-Lászlóvill SE, a Hullám 91 UVE, iletve a Móri SE versenyzõi vívtak meg a nagy létszámú mezõnnyel. Mint hosszú ideje megszokott, ezúttal is magas színvonalú versenyek végén dõlt el az érmek és a helyezések sorsa. A megyei egyesületek közül két egyesület szerzett érmet, a delfinesek mérlege 2 ezüst, míg a dunaújvárosiaké két bronz.
A Delfin-Lászlóvill SE ifjú reménysége, Kiss Adél a 100 m hát és a 200 m hátúszásban ért másodikként a célba. A Dunafer-DVSI-bõl Vízkeleti Péter 100 m mellúszásban lett harmadik, míg társa, Gyetvai Deborah200 m mellen.