Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 9. Kedd, Emőd napja van.

Archívum - 2011 Megyei éremzuhatag az úszó vidékbajnokságonMegyei éremzuhatag az úszó vidékbajnokságon
Székesfehérvár - Három napon át Székesfehérvárra szegezte figyelmét az úszótársadalom, miután a megyeszékhely adott otthont az Országos Úszó Vidékbajnokságnak.

 
2011. augusztus. 01. hétfõ | Szerzõ: Tóth Bence
 
Igaz, a megmérettetésnek akadt bõven konkurenciája, elég csak a sanghaji úszó- és vízilabda világbajnokságra gondolni, de ott volt az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál is. Míg a Dunaffer úszója, Takács Krisztián Kínában, addig a fehérvári Sebestyén Dalma Törökországban brillírozott. A versenyek között kapcsolódási pontokat is felfedezhetünk, hiszen a vidékbajnokságok legfõbb küldetése, hogy tehetségekre leljenek, és pár év múlva a nagy válogatottba is elérjenek a felfedezettek. 

Sárdi Istvánné, a Vidék bizottság elnöke szerint örömteli, hogy egyre több vidéki városban prioritásként kezelik az úszásoktatást és a megfelelõ színvonalú versenyeztetést. Az elmúlt hétvégén a legkisebbektõl egészen a felnõttekig nagy létszámban, három korcsoportban  szelték a hullámokat a Csitáry uszodában. Elnézve a móri, a dunaújvárosi és a két székesfehérvári egyesület eredményeit, bizakodva tekinthetünk a jövõbe, biztosnak tûnik a magyar úszósport utánpótlása. A mostani megmérettetésen a bajnok úszók edzõje adta át a korcsoportok helyezetteinek az érmeket. 
Az alábbiakban számolunk be  a még nem közölt eredményekrõl: Kategóriájában 50 méter pillangón: 1. Kiss Adél (Delfin SE), 1. Sebestyén Dalma (Hullám91 ÚE), 1. Szlobodnyik Nóra (Dunaferr-DVSI), 3. Hornyák Judit (Dunaferr-DVSI), 3. Szabó Attila (Dunaferr-DVSI). 50 méter háton 3. Gubics Máté (Hullám '91 ÚE), 3. Csanádi Zsombor (Delfin SE), 3. Marosi Virág (Dunaferr-DVSI). 50 méter mellen 1. Fekete Kristóf (Delfin SE), 2. Szalay Viktória (Hullám '91 ÚE), 3. Leitner Zsófia (Móri Úszó Egyesület).  50 méter gyorson 2. Szabó Attila, 2. Gubics Máté (Hullám '91 ÚE), 2. Fekete Ferenc (Delfin SE), 2. Szlobodnyik Nóra.