Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2022. Augusztus 12. Péntek, Klára napja van.

Archívum - 2012-07- 20 GYOB Miskolc


  SPORT HÍREK  -  2012. 07. 24.
MISKOLCRÓL, A GYERMEK BAJNOKSÁGRÓL IS ÉRMEKET HOZTAK A DELFINESEK
Hatvanötödik alkalommal rendezték meg az Országos Gyermek Bajnmokságot az úszók, ezúttal a miskolci Kemény Dénes Uszodában. A mintegy négyszáz nevezõ között szépen teljesítettek a fehérvári Delfin SE úszói, négy érmet is elhoztak, köztük váltóérmet, ami különösen jelzi egy egyesület erejét.
 
Negyvenhat egyesület volt jelen a bajnokságon, a három nap során a bírák – a különbözõ futamokban – mintegy ezerhatszázszor rajtoltattak. Az eseményre megteltek a lelátók is, hiszen a 11-14 éves lányokat és fiúkat ugyancsak több száz hozzátartozó (sportvezetõ, edzõ, szülõ, rokon) kísérte el a borsodi megyeszékhelyre.
A székesfehérvári Delfin SE színeiben 15 versenyzõ képviselte városunkat. Igen szép eredményekkel, 2 ezüst-és 2 bronzéremmel gyarapították az egyesület dicsõséglistáját. Különösen értékesnek ítéli Dániel András vezetõ edzõ a váltóban elért 3. helyezést ami megmutatja hogy a club nemcsak egyszemélyes csapatként funkcionál.
Érmesek: Csanádi Zsombor (100 és 200 méteres hátúszás, egyaránt ezüstérem), Fekete Ferenc (100 m. gyors, bronzérem), Csanádi Zs., Kasó Gergõ, Molnár Márton, Fekete F. (4x100 méteres gyors váltó, bronz). Az éremtáblán és a pontversenyben egyaránt 11. helyen végzett az országos mezõnyben a Delfin SE.
(A képen balról: Kasó Gergõ, Csanádi Zsombor, Fekete Ferenc, Molnár Márton.)