Delfin Sportegyesület Székesfehérvár - 2020. Január 21. Kedd, Ágnes napja van.

Aktuális hírek

https://www.delfin-sportegyesulet-uszas.hu/userfiles/15/files/Kierdemelt%20elismeres%20_%20FEOL.pdf 
 Természetesen a felsorolt Delfin SE és Volán SC Névsor, messze nem teljes! Büszke vagyok Minden "Úszómra" 
Kollégáimra,csak Együtt sikerülhetett! Köszönöm !2019 Május 1

Akkor a hivatalos levél: Sportmajális 2019 – tájékoztató levél

Kedves résztvevők, engedjétek meg, hogy a hatékonyabb kommunikáció érdekében tegeződjünk.
Felvonulás
A felvonulás 9.00 órakor fog elindulni a Petőfi szobortól, kérünk minden kedves résztvevőt, hogy 8.30-kor gyülekezzetek a szobor környékén, ahol a felvonuló táblákat is át tudjátok venni a szervezőktől. A menetet 8.45-től fogjuk kezdeni felállítani a Palotai út legszélső sávjában, kérünk mindenkit, hogy a gördülékeny lebonyolítás érdekében kövessétek a szervezők utasításait. A menet várhatóan 9.30-9.45 között fog a MOL Aréna Sóstóhoz érni, ahol szintén a szervezők útmutatásai alapján töltjük fel az „A” szektor székeit, innen kísérhetitek figyelemmel a megnyitó ünnepséget. A megnyitó után kérünk mindenkit, hogy hagyják el az „A” szektort, és fáradjatok ki az Arénából, az egyesületek tábláit a 2 db információs faházunknál adjátok le.

 

Kitelepülés
A kitelepülő sportklubok 6.30 órától foglalhatják el a helyeiket, a rendezvény területére behajtani az elmúlt évekhez hasonlóan csak akkor lehetséges, ha előzetesen leadjátok a rendszámaitokat.

A rendszámokat április 29. (hétfő) 18.00 óráig írjátok meg a sari.mate@fehervariprogram.hu e-mail címre, kérem, hogy a rendszámok mellett az egyesület nevét is írjátok meg. Mivel a Csíkvári úton nagy létszámú gyalogos forgalomra számítunk, ezért a terület nagy része járműforgalom elől el lesz zárva. Javasoljuk, hogy a Szárcsa étterem mögött található vendégparkolót, illetve a régi KRESZ pálya területén található parkolót használjátok megállásra. Akinek sok kelléke van a kitelepüléshez, azok a leadott rendszámmal rendelkező gépjárművekkel behajthatnak a területre, amit 8.30-ig el kell hagyni mindenkinek. Kérjük, hogy erre az időpontra nagyon figyeljetek. A délutáni elpakoláshoz 18.30 órától engedjük be a gépjárműveket a rendezvény területére, aki előbb szeretne elpakolni, azoknak a fent említett parkolókig gyalog kell elpakolni a kellékeiket. Az elpakolást 20.00 óráig kell befejezni.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is biztosítunk minden kedves résztvevő számára sörpadgarnitúrákat, ezeket két helyen lehet majd átvenni (a műfüves pálya egyik részén, illetve a VIP2 parkolóban lesznek ledepózva a garnitúrák). Sajnos, az elmúlt évek tapasztalatai miatt a sörpadgarnitúrákat csak átadás-átvételi elismervény kitöltésével tudjuk biztosítani számotokra, amelyeket a sörpadgarnitúrák mellett álló biztonsági személyzettel kell kitölteni. Visszaadáskor is a biztonsági személyzettel kell átvetetni a garnitúrákat.

Mivel nagyon sokan jelentkeztetek a kitelepüléshez, ezért kérek mindenkit, hogy alkalmazkodjatok egymáshoz, és próbálja mindenki megtalálni a térképen kijelölt helyét, annak érdekében, hogy elkerüljük az esetlegesen felmerülő vitákat. Abban az esetben, ha mégsem sikerül, akkor az információs faházainkban segítünk nektek eligazodni. A jelentkezésben megadottak szerint biztosítunk áramvételi pontokat a kitelepülőknek, de ezekhez hosszabbítót mindenkinek saját magának kell biztosítania.

Színpadi fellépők
Idén rekordszámú egyesület jelentkezett a színpadi bemutatókra, aminek nagyon örülünk, viszont pontosan emiatt nagyon nehéz volt a fellépési sorrendet elkészítenünk. Minden kedves fellépőt szeretnénk kérni, hogy pontosan jelenjen meg a színpadnál a bemutatkozásra, és tartsa be azt a műsoridőt, annak érdekében, hogy ne legyen csúszás a programban. A facebookon közzétett fellépési sorrendben az időpontok már tartalmazzák az általatok megadott fel- és lepakoláshoz szükséges előkészületi időt is. A színpad mögött 2 db öltözősátort biztosítunk a résztvevőknek. A fellépéshez szükséges zenét, pendriveot, a színpad mellett található technikusnak kérjük átadni.

 

Köszönöm szépen!Köszönjük a jelentkezéseket, rendben van :)
🏊‍♀️Úszásoktatót🏊‍♂️ keres a🐬 DELFIN SPORTEGYESÜLET szeptembertől:  
🐬úszásoktatói, úszóedzői vagy testnevelő tanári végzettség
🐬jó kommunikációs készség
🐬 önálló és csapatban történő oktatás, edzés 
🐬gyermekekhez való türelem 
🐬teljes munkaidő v .délutáni részmunkaidő
Fényképes önéletrajzot a következő email címre várjuk:
delfinsportegyesulet@t-online.hu